Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Vada Bluse

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Bright White Hvit: Bright White
699,- før 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Feminin bluse i krisp og delikat poplin med innsnitt og bueat avslutning nede. Blusen har rund hals med splitt og matchende trykknapper i nakken, puffermer med vidde og mansjett med trykknapp. Liten gullfarget metallbadge på venstre side. Modellen er 186 cm høy og bruker str S Les mer

 • Feminin bluse i krisp og delikat poplin med innsnitt og bueat avslutning nede. Blusen har rund hals med splitt og matchende trykknapper i nakken, puffermer med vidde og mansjett med trykknapp. Liten gullfarget metallbadge på venstre side. Modellen er 186 cm høy og bruker str S

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7245852

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.