Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

Virgine Bluse

Velg farge
Hvit: Tofu Hvit: Tofu
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Klassisk bluse i lekker viskose med behagelig ledig snitt. Skjorteblusen har feminin v-utringing med krage, knapper i front med perlemors finish og mansjett med splitt og to knapper. Buet avslutning nederst og liten sølvfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S Les mer

 • Ikke på lager i Matchbutikker
 • Klassisk bluse i lekker viskose med behagelig ledig snitt. Skjorteblusen har feminin v-utringing med krage, knapper i front med perlemors finish og mansjett med splitt og to knapper. Buet avslutning nederst og liten sølvfarget metallogo nede til venstre. Modellen er 176 cm høy og bruker str S

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: OAF
  Artikkelnummer: 7238904

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.