Gå til innhold

Virgine Bluse

Klassisk bluse i lekker viskose med behagelig ledig snitt. Skjorteblusen har feminin v-utringing med krage, smale slag, knapper i front med perlemors finish og mansjett med splitt og to knapper. Buet avslutning nederst, små splitter i sidene og liten sølvfarget metallogo nede til venstre. Mer

Velg farge
Hvit: Tofu Hvit: Tofu
699,-
Velg størrelse:
 • Klassisk bluse i lekker viskose med behagelig ledig snitt. Skjorteblusen har feminin v-utringing med krage, smale slag, knapper i front med perlemors finish og mansjett med splitt og to knapper. Buet avslutning nederst, små splitter i sidene og liten sølvfarget metallogo nede til venstre.

  Materialer: 100% viskose
  Fargekode: OAF
  Artikkelnummer: 7238904

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Strykes i fasong på lav varme

  Må ikke bløtlegges

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.