Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Zelda Skjorte

Skjorte i imitert skinn med oversized passform og buet avslutning i kanten nede. Skjorten har knappestolpe og lange ermer med god vidde og høye mansjetter med 3 knapper. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
349,- før 699,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Skjorte i imitert skinn med oversized passform og buet avslutning i kanten nede. Skjorten har knappestolpe og lange ermer med god vidde og høye mansjetter med 3 knapper.

  Materialer: 55% polyester og 45% PU
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7244735

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Strykes på vrangen

  Opp til 3% krymp.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.