Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Albi

Slip-on fulldempet sneakers med snøring og overdel i formstrikket Interknit materiale for behagelig passform som puster. Joggeskoen har lett og fleksibel non-marking såle i phylon og pulltab bak i tricolore farger. Logo på hælkappe. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Slip-on fulldempet sneakers med snøring og overdel i formstrikket Interknit materiale for behagelig passform som puster. Joggeskoen har lett og fleksibel non-marking såle i phylon og pulltab bak i tricolore farger. Logo på hælkappe.

  Materialer: Overdel i Interknit materiale
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7237931

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.