Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Astro Sneaker

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White Grønn: Olive Green Grønn: Olive Green Brun: Cocnac Brun: Cocnac Svart: Black Svart: Black
699,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Chunky sneakers i imitert skinn med snøring. De tidsriktige skoene har en strukturert platåsåle og pultab bak. Logo på tunge og vevet tricolor flagg på hælkappe. Svart og hvit variant er i glatt imitert skinn og grønn og brun variant er i imitert semsket skinn. NB! Denne skoen kan oppleves litt liten, så vi anbefaler å gå opp en størrelse. Les mer

 • Chunky sneakers i imitert skinn med snøring. De tidsriktige skoene har en strukturert platåsåle og pultab bak. Logo på tunge og vevet tricolor flagg på hælkappe. Svart og hvit variant er i glatt imitert skinn og grønn og brun variant er i imitert semsket skinn. NB! Denne skoen kan oppleves litt liten, så vi anbefaler å gå opp en størrelse.

  Materialer: Imitert skinn
  Fargekode: 100
  Artikkelnummer: 7245617

  Tørkes av med fuktig klut

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.