Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få fri frakt når du handler over 600,-

 

 

 

Azur sandal

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
149,- før 499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Elegant og stilren slip-on sandal i imitert skinn. Remmene er tilpasset for god passform på foten. Sandalen har remmer med lekker flettedetalj på vristen. Gummisålen er riflet med en liten forhøyelse på hælparti som i kombinasjon med en dempet innersåle gir god komfort. Les mer

 • Elegant og stilren slip-on sandal i imitert skinn. Remmene er tilpasset for god passform på foten. Sandalen har remmer med lekker flettedetalj på vristen. Gummisålen er riflet med en liten forhøyelse på hælparti som i kombinasjon med en dempet innersåle gir god komfort.

  Materialer: Imitert skinn
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7247005

  Tørkes av med fuktig klut

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.