Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Bandol

Velg farge
Hvit: Bleach White Hvit: Bleach White Blå: Navy Blå: Navy
599,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Fulldempet og sømløs sneaker med overdel i formstrikketpustenden Interknit materiale med struktur. Joggeskoen har lett og fleksibel non-marking såle i phylon, diskret logo på hælen og pulltab Les mer

 • Fulldempet og sømløs sneaker med overdel i formstrikketpustenden Interknit materiale med struktur. Joggeskoen har lett og fleksibel non-marking såle i phylon, diskret logo på hælen og pulltab

  Materialer: Interknit
  Fargekode: 410
  Artikkelnummer: 7246723

  Tørkes av med fuktig klut

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.