Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk.

 

 

Brix Chelsea

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Brix chelsea er tidsriktige boots med grov såle. Glidelåslukning i siden og elastisk materiale i skaftet for god passform og rask av og på. Overdel i mykt veganskinn. Les mer

 • Mer info

  Brix chelsea er tidsriktige boots med grov såle. Glidelåslukning i siden og elastisk materiale i skaftet for god passform og rask av og på. Overdel i mykt veganskinn.

  Materialer: Overdel: Veganskinn PU / elastisk PU. Fôr: 100% Polyester. Såle: TPR
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7248248

  Vask og vedlikehold

  Rengjøres med fuktig klut

  Frakt og retur

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.