Gå til innhold

Castellane Chunky Sneaker

Tidsriktig lett Chunky Sneaker med perforert fulldempet innersåle. Joggeskoen er i imitert skinn, har ton i ton snøring for individuell tilpasning og tøffe detaljer i sort PU og Neopren. Vevet logo og pulltab på hælkappe. Musthave for høsten! Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
699,-
Velg størrelse:
 • Tidsriktig lett Chunky Sneaker med perforert fulldempet innersåle. Joggeskoen er i imitert skinn, har ton i ton snøring for individuell tilpasning og tøffe detaljer i sort PU og Neopren. Vevet logo og pulltab på hælkappe. Musthave for høsten!

  Materialer: Imitert skinn
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7241004

  Tåler ikke vask.

  Tørkes av med en fuktig klut

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.