Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Limans Chunky Sneaker

Tidsriktig lett og komfortabel Chunky Sneaker med fulldempet yttersåle i Phylon. Den behagelige skoen har tøffe detaljer i semsket skinn, PU og neopren. Logo på tunge og hælkappe. Mer

Velg farge
Grønn: Green Grønn: Green Svart: Black Svart: Black
299,- før 599,-
Velg størrelse:
 • Tidsriktig lett og komfortabel Chunky Sneaker med fulldempet yttersåle i Phylon. Den behagelige skoen har tøffe detaljer i semsket skinn, PU og neopren. Logo på tunge og hælkappe.

  Materialer: PU-Semsket skinn-Neopren-Tekstil
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7241010

  Tåler ikke vask.

  Tørkes med fuktig klut

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.