Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Ox Ankelboots

Klassisk ankelboots i skinn med lav hæl. Ankelbootsen har en smal metallfarget kant langs sålen, glidelås på innsiden og elastikk på utsiden med fint skårne detaljer i skinnet. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black (Utsolgt)
1 199,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Klassisk ankelboots i skinn med lav hæl. Ankelbootsen har en smal metallfarget kant langs sålen, glidelås på innsiden og elastikk på utsiden med fint skårne detaljer i skinnet.

  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7236168

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.