Gå til innhold

Pontis Chelsea Boot

Klassisk komfortabel cognac-farget Chelsea Boot i skinn med lav hæl. Den anvendelige skoletten har elastiske sidepaneler i kontrastfarge for enkel av og på og god passform rundt ankelen. Praktisk pulltab bak på hælkappe og logo på siden. Mer

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown
1 199,-
Velg størrelse:
 • Klassisk komfortabel cognac-farget Chelsea Boot i skinn med lav hæl. Den anvendelige skoletten har elastiske sidepaneler i kontrastfarge for enkel av og på og god passform rundt ankelen. Praktisk pulltab bak på hælkappe og logo på siden.

  Materialer: Skinn
  Fargekode: 600
  Artikkelnummer: 7241013

  Tåler ikke vask.

  Bruk skopleie beregnet til skinn

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.