Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Winnipeg Boots

Vinterboots i allværsmateriale med varmt for. Bootsen har kraftig gummisåle, behagelig vattert kant øverst, lisser med lurextråd og glidelås på innsiden. Mer

Velg farge
Blå: Blue Blå: Blue (Utsolgt) Grønn: Green Grønn: Green (Utsolgt)
799,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Vinterboots i allværsmateriale med varmt for. Bootsen har kraftig gummisåle, behagelig vattert kant øverst, lisser med lurextråd og glidelås på innsiden.

  Materialer: Kunstskinn
  Fargekode: 400
  Artikkelnummer: 7236170

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.