Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Basille Veske

Tote Bag i vasket bomullscanvas med gode skulderhåndtak og avtagbar rem med kontraststripe. Vesken er romslig, har en innerlomme og lukkes med trykknapp. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Grå: Harbor mist Grå: Harbor mist
499,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Tote Bag i vasket bomullscanvas med gode skulderhåndtak og avtagbar rem med kontraststripe. Vesken er romslig, har en innerlomme og lukkes med trykknapp.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7236753

  Tørkes av med fuktig klut

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.