Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Devyn Veske

Lekker veske i skinn med klaff som lukkes med trykknapp. Vesken kan brukes med den regulerbare skulderremmen eller med bæreringen i gullfarget metall. Devyn veske er foret, og har innerlomme med glidelås. Liten preget logo på klaffen. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black (Utsolgt)
999,-
Velg størrelse:
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Lekker veske i skinn med klaff som lukkes med trykknapp. Vesken kan brukes med den regulerbare skulderremmen eller med bæreringen i gullfarget metall. Devyn veske er foret, og har innerlomme med glidelås. Liten preget logo på klaffen.

  Materialer: 100% lær av ku
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234393

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse. Fôr 70% polyester, 30% bomull.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.