Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Devyn Veske

Lekker veske i skinn med klaff som lukkes med trykknapp. Vesken kan brukes med den regulerbare skulderremmen eller med bæreringen i gullfarget metall. Devyn veske er foret, og har innerlomme med glidelås. Liten preget logo på klaffen. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Lekker veske i skinn med klaff som lukkes med trykknapp. Vesken kan brukes med den regulerbare skulderremmen eller med bæreringen i gullfarget metall. Devyn veske er foret, og har innerlomme med glidelås. Liten preget logo på klaffen.

  Materialer: 100% lær av ku
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7234393

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse. Fôr 70% polyester, 30% bomull.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.