Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT

Diana Croc Skinnveske

Liten veske med glidelåslukning, utvendig lomme og skulderrem. Vesken er i krokodillepreget skinn, er foret og har innvendig glidelåslomme samt kortlommer Les mer

Velg farge
Rosa: Rhododendron Rosa: Rhododendron
799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Ikke på lager i Matchbutikker

Fri frakt ved kjøp over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Liten veske med glidelåslukning, utvendig lomme og skulderrem. Vesken er i krokodillepreget skinn, er foret og har innvendig glidelåslomme samt kortlommer

  Materialer: 100% lær av ku
  Fargekode: MWU
  Artikkelnummer: 7237198

  Tåler ikke vask.

  Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse. For: 70% polyester, 30% bomull.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.