Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Diana Skinnveske

Liten veske med glidelåslukning, utvendig lomme, liten dusk, og skulderrem. Vesken er i preget  skinn, er foret og har en liten innvendig lomme med kortlommer. Les mer

Velg farge
Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Grå: Birch Grå: Birch Svart: Black Svart: Black
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Liten veske med glidelåslukning, utvendig lomme, liten dusk, og skulderrem. Vesken er i preget  skinn, er foret og har en liten innvendig lomme med kortlommer.

  Materialer: 100% lær (av ku)
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7242301

  Tåler ikke vask.

  Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.