Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Diana Skinnveske

Liten veske med glidelåslukning, utvendig lomme, liten dusk, og regulerbar skulderrem. Vesken er i preget  skinn, er foret og har innvendig glidelåslomme samt kortlommer Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Grønn: Four Leaf Clover Grønn: Four Leaf Clover
699,-
Velg størrelse:
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Liten veske med glidelåslukning, utvendig lomme, liten dusk, og regulerbar skulderrem. Vesken er i preget  skinn, er foret og har innvendig glidelåslomme samt kortlommer

  Materialer: 100% lær av ku
  Fargekode: GMM
  Artikkelnummer: 7244774

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.