Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Diana Skinnveske

Liten veske med glidelåslukning, utvendig lomme, liten dusk, og skulderrem. Vesken er i preget  skinn, er foret og har innvendig glidelåslomme samt kortlommer Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black Blå: Marina Blå: Marina Rosa: Peach Pearl Rosa: Peach Pearl
699,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Liten veske med glidelåslukning, utvendig lomme, liten dusk, og skulderrem. Vesken er i preget  skinn, er foret og har innvendig glidelåslomme samt kortlommer

  Materialer: 100% lær av ku
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7237201

  Tåler ikke vask.

  Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse. For: 70% polyester, 30% bomull.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.