Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Disa Snake Skinnveske

Klassisk skinnveske med dempet slangeprint. Vesken har klaff med trykknapp, lang skulderrem. Innvendig er vesken foret og har tre lommer. En vanlig, og to med glidelås. Vesken er 17 cm høy og 20 cm bred. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Klassisk skinnveske med dempet slangeprint. Vesken har klaff med trykknapp, lang skulderrem. Innvendig er vesken foret og har tre lommer. En vanlig, og to med glidelås. Vesken er 17 cm høy og 20 cm bred.

  Materialer: 100% lær
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7239165

  Tåler ikke vask.

  100% lær av ku. Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.