Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Få fri frakt når du handler over 600,-

 

 

 

Donna Skinn Tote

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Romslig veske i mykt skinn med skulderemmer som sitter godt på skulderen. Vesken lukkes med trykknapp på toppen, har stor ytterlomme med trykknapp og avtagbar innerlomme med knappefeste og glidelås. Vesken er 40 cm høy og 33 cm vid med en diskret preget logo på siden. Les mer

 • Romslig veske i mykt skinn med skulderemmer som sitter godt på skulderen. Vesken lukkes med trykknapp på toppen, har stor ytterlomme med trykknapp og avtagbar innerlomme med knappefeste og glidelås. Vesken er 40 cm høy og 33 cm vid med en diskret preget logo på siden.

  Materialer: 100% lær av ku
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7246331

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

  Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.