Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Donna Skinn Tote

Romslig veske i mykt skinn. Vesken har skulderremmer som passer på skulderen, og i tillegg en lang avtagbar rem. Innvendig lomme med glidelås. Vesken er 38 cm høy og 32 cm vid. Mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
999,-
Velg størrelse:
 • Romslig veske i mykt skinn. Vesken har skulderremmer som passer på skulderen, og i tillegg en lang avtagbar rem. Innvendig lomme med glidelås. Vesken er 38 cm høy og 32 cm vid.

  Materialer: 100% lær
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7239482

  Tåler ikke vask.

  100% lær av ku. Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.