Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Germaine Skinnhanske

Tidløs skinnhanske i kombinert semsket og glatt lammeskinn. Hansken har mykt strikket för og kort skaft med en liten trykkknapp i gull. Mer

Velg farge
Svart: Caviar Svart: Caviar
599,-
Velg størrelse:
 • Tidløs skinnhanske i kombinert semsket og glatt lammeskinn. Hansken har mykt strikket för og kort skaft med en liten trykkknapp i gull.

  Materialer: 100% Lammeskinn
  Fargekode: C25
  Artikkelnummer: 7235515

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.