Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Hollie Stråveske

Stråveske med rund hank og skjelldekor. Vesken er foret med snørelukning, og har innvendig lomme. Vesken er 46 cm vid og 35 cm høy inklusiv håndtaket. Les mer

Velg farge
Grå: String Melange Grå: String Melange
499,-
Velg størrelse:
 • Stråveske med rund hank og skjelldekor. Vesken er foret med snørelukning, og har innvendig lomme. Vesken er 46 cm vid og 35 cm høy inklusiv håndtaket.

  Materialer: 100% papir strå
  Fargekode: I5B
  Artikkelnummer: 7243467

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.