Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt til nærmeste Match-butikk

JPF Ankelsokker

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
149,-

Velg størrelse:

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Glattstrikket ankelsokk for fritid og trening. 72% bomull for komfort, 25% polyamide for slitestyrke og 3% lycra for god passform. Les mer

 • Glattstrikket ankelsokk for fritid og trening. 72% bomull for komfort, 25% polyamide for slitestyrke og 3% lycra for god passform.

  Materialer: 75% bomull, 25% polyamide, 3% lycra
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7247442

  Normal maskinvask maks 40º

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.