Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Madine Stråveske

Flettet stripet stråveske med pomopong dekor. Vesken har rund hank og innvendig fôr med magnetlukning. Vesken er 51 cm vid på toppen, 19 cm i bunnen og er totalt 42 cm høy. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
499,-
Velg størrelse:
 • Flettet stripet stråveske med pomopong dekor. Vesken har rund hank og innvendig fôr med magnetlukning. Vesken er 51 cm vid på toppen, 19 cm i bunnen og er totalt 42 cm høy.

  Materialer: 100% papir strå
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7243390

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.