Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 30 dagers returrett

Maie Stråveske

Stråveske med lang skulderem. Vesken er foret innvendig og har ên lomme. Lukkes med glidelås.Vesken er 46 cm vid på toppen og er 36 cm høy. Skulderemmen er 71 cm. Les mer

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
499,-
Velg størrelse:
 • Stråveske med lang skulderem. Vesken er foret innvendig og har ên lomme. Lukkes med glidelås.Vesken er 46 cm vid på toppen og er 36 cm høy. Skulderemmen er 71 cm.

  Materialer: 100Paperstraw
  Fargekode: CAB
  Artikkelnummer: 7243389


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.