Gå til innhold

Levering på døren! Akkurat nå! Shop online 1000,- og få FRI FRAKT!

Nora Pyjamasbukse

Behagelig pysjamasbukse i myk rutet flanell. Buksen har elastikk og satengbånd i livet og rette ben med elastikk nederst. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36. Les mer

Velg farge
Rød: Tango Red Rød: Tango Red Blå: Navy Blazer Blå: Navy Blazer Rosa: Mauve Chalk Rosa: Mauve Chalk
299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
 • Fri frakt ved kjøp over 1500,-

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Behagelig pysjamasbukse i myk rutet flanell. Buksen har elastikk og satengbånd i livet og rette ben med elastikk nederst. Modellen er 179 cm høy, og er en størrelse 36.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM1
  Artikkelnummer: 7241140

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Må ikke bløtlegges

  Vaskes ned tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.