Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Talia Bag

Sommerlig veske i 100% bomull med mørkeblå bærehåndtak. Vesken er romslig, lukkes med trykknapp og har en innerlomme med glidelås. Liten logo i front. Høyde: 34cm, Bredde: 37cm Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain (Utsolgt) Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
249,- før 499,-
Velg størrelse:
 • Sommerlig veske i 100% bomull med mørkeblå bærehåndtak. Vesken er romslig, lukkes med trykknapp og har en innerlomme med glidelås. Liten logo i front. Høyde: 34cm, Bredde: 37cm

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7237965

  Tåler ikke vask.

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.