Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Florentine T-Skjorte

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Bright White Hvit: Bright White
499,-
Velg størrelse:

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Maritim t-skjorte i myk og lett 100% bomull med kort erm og rund hals med ribkant. Den sporty t-skjorten har fløyelsprintede bokstaver multicolor og logo broderi i front. Modellen er 186 cm høy og bruker str S. Les mer

 • Maritim t-skjorte i myk og lett 100% bomull med kort erm og rund hals med ribkant. Den sporty t-skjorten har fløyelsprintede bokstaver multicolor og logo broderi i front. Modellen er 186 cm høy og bruker str S.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: O68
  Artikkelnummer: 7243077

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º;WashNoBleach

  Vaskes på vrangen;Generalicon2

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.