Gå til innhold
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Akkurat nå: gratis hjemlevering på alle ordre

Maebelle Topp

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
599,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt

Levering på døren

30 dager returrett

Lett topp i myk modal og bomulls blanding. Toppen har ermer med lengde til albuen, og rund hals med ribkant. Buet avslutning i kanten nede og liten sølvfarget metallbadge nederst. Modellen er 180 cm høy og bruker str S Les mer

 • Lett topp i myk modal og bomulls blanding. Toppen har ermer med lengde til albuen, og rund hals med ribkant. Buet avslutning i kanten nede og liten sølvfarget metallbadge nederst. Modellen er 180 cm høy og bruker str S

  Materialer: 50% bomull, 50% modal
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7245396

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

  Kan ikke renses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  5% krymp

  Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 1000,-)

  Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.