Gå til innhold

Levering på døren! Shop online over 1000,- og få FRI FRAKT!

Harper Topp

Ermeløs topp i myk jersey-kvalitet med foldet kappe nederst. Rund hals, og liten logo på venstre side. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S. Les mer

Velg farge
Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow Svart: Caviar Svart: Caviar
599,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 1000,-

Levering på døren

30 dager returrett

 • Ermeløs topp i myk jersey-kvalitet med foldet kappe nederst. Rund hals, og liten logo på venstre side. Modellen er 174 cm høy og har på seg størrelse S.

  Materialer: 65% viskose og 35% polyester
  Fargekode: O79
  Artikkelnummer: 7228823

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 40º

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.


  OBS: DET ER INGEN HENT I BUTIKK PGA CORONA-VIRUS-KRISEN

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.