Gå til innhold

Basisplagg

Basisplagg alle menn bør ha i garderoben

Vi oppdager stadig nye trender og stiler, men en ny sesong trenger ikke nødvendigvis bety ny garderobe. Gode basisplagg er grunnleggende for en god garderobe som ofte kan redde enhver kleskrise. Invester i plagg av god kvalitet, som kan brukes sesong etter sesong.

 

 

1.

T-SKJORTE

Vi får aldri nok av t-skjorter og vi bruker de hele året. Dersom t-skjorten skal brukes under en skjorte eller genser anbefaler vi en kvalitet av bomull eller lin som puster og ikke blir klam. Gå for basefarger som hvitt, grått eller sort som kan kombineres til alt. Kombinerer du t-skjorten til en åpen denimskjorte, jeans eller bukse på varmere dager, kan det være fint med en farge eller print som frisker opp antrekket og passer til deg.

T-SKJORTE
T-SKJORTE REDFORD
2.

SKJORTE

En ensfarget eller stripet skjorte er et klassisk plagg alle menn bør ha i garderoben. Gå for en Bomullsskjorte som puster godt, holder fasongen og bevarer fargen vask etter vask. Skjorten fungerer til både jobb og fritid, og er enkel å dresse opp eller ned. Den kan brukes til chinos for en mer dresset look, eller til jeans for en mer avslappet look.

SKJORTE
SKJORTE MARIO CONTI
3.

DUNJAKKE

Er det en ting vi aldri får nok av, så er det jakker! Sesongskiftet er tiden for å investere i ytterplagg av god kvalitet, som holder lenge. Den lette dunjakken er et plagg som forblir i motebildet og som er svært anvendelig. Den er like fin å bruke på vei til jobb, som på tur gjennom storbyen. Den kan brukes under frakken når det ennå er litt kjølig, og alene når varmegradene stiger og våren melder sin ankomst.

DUNJAKKE
GILMAN LIGHTWEIGHT
4.

GENSER

En tidløs bomullsgenser av god kvalitet bør ha en fast plass i garderoben. Tenk på bruksmulighetene når du går til innkjøp av en ny genser. Fungerer den like godt under blazeren som med en skjorte under vil den ofte bli brukt mer og derfor vare lengere. Farger tar seg alltid godt ut, men husk at den skal kunne kombineres med det du allerede har i garderoben.

GENSER
DAVIDE GENSER
5.

JEANS

En klassisk jeans som sitter godt og passer til absolutt alt er et must året rundt. Jeansen går aldri av moten og et plagg du kan ha i mange år så lenge du behandler den riktig. Velg en jeans som passer din kroppsfasong, sitter godt har riktig benlengde. Det er ikke alltid lett å velge finne din favorittjeans, men med en sort eller blå jeans har du en bukse som fungerer til alt.

JEANS
JEANS MARIO CONTI
SHOP

UTVALGTE T-SKJORTER

SHOP

UTVALGTE SKJORTER

SHOP

UTVALGTE DUNJAKKER

SHOP

UTVALGTE GENSERE

SHOP

UTVALGTE JEANS