Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Julegavetips til henne

Del:

Gavene du både gir og ønsker deg.

Det nærmer seg jul og den travle julehandelen. Er du på jakt etter gavene til hun som har alt, eller hun som ønsker seg hele verden har MATCH et stort utvalg av julegaver. Myke gaver som tøfler, pysjsett, morgenkåper eller en myk strikkegenser er en sikker vinner på kalde vinterdager når kulden herjer som verst.

 

Delikat

Morgenkåpe

En delikat morgenkåpe i myk velour slår aldri feil. Perfekt for lange julemorgener, søndager, og ikke minst etter en varm dusj.

Morgenkåpe
Agathe Morgenkåpe
Myke

Tøfler

Myke, varme og klassiske tøfler i sauseskinn fra Jean Paul som sørger for at du holder varmen på beina i vinter. En gave som passer til alle og er perfekt for den som har alt.

Tøfler
Tøfler Jean Paul
Behagelig

Velour­sett

Et mykt og behagelig veloursett fra Va Vite er en gave hun vil sette pris på. Det holder deg varm på kalde vinterdager, samtidig som det kan brukes hele året rundt.

Velour­sett
Veloursett Va Vite
Praktisk

Skjerf

Et skjerf i delikate farger er den perfekte venninnegave. Det klassiske ullskjerfet er både stilsikkert og løfter et hvert antrekk. Med en ullblanding av alpakka, mohair og ull holder du deg varm i vinter.

Skjerf
Skjerf Jean Paul
Feminint

Pysjsett

En feminin pysjamas i myk viskose, med delikat blomstermønster. Passer like fint til julemorgen, som en sommermorgen på hytta.

Pysjsett
Floriss Pyjamas
Luksus

Kasjmirsett

Et mykt og delikat sett i kasjmirblanding er en favoritt i vintergarderoben. Et sett som både er klassisk, moderne og varmer.

Kasjmirsett
Augusta kasjmirsett
Shop

Julegaver til henne