Gå til innhold

Julegavetips til henne

Gavene du både gir og ønsker deg fra Jean Paul.

Den travle julehandelen er i gang. Er du på jakt etter gavene til hun som har alt, eller hun som ønsker seg hele verden har MATCH et stort utvalg av flotte julegaver fra Jean Paul. Myke gaver som tøfler, pysjsett, ytterjakker eller en myk strikkegenser er en sikker vinner på kalde vinterdager når kulden herjer som verst.

 

1

Dunkåpe

En myk og behagelig dunkåpe fra Jean Paul er en gave hun vil sette pris på. Den vil holde deg varm på kalde vinterdager, og er en klassisk og elegant kåpe, som kan brukes sesong etter sesong.

Dunkåpe
Dunkåpe Jean Paul
2

Ullskjerf

Et skjerf i delikate farger er den perfekte venninnegave. Det klassiske ullskjerfet er både stilsikkert og løfter et hvert antrekk, samtidig som du vil holde deg varm i vinter.

Ullskjerf
Skjerf Jean Paul
3

Merinoull

En myk og delikat jumpsuit i merinoull er en favoritt i vintergarderoben. En jumpsuit som både er klassisk, moderne og varmer. Serien finnes også i bukse og genser separat.

Merinoull
Merinoull jumpsuit
4

Bluse

En klassisk bluse slår aldri feil for den trendbevisste. Med en tidløs skjorte er hun klar for for enhver anledning.

Bluse
Bluse dame
5

Pysjsett

En feminin pysjamas i myk bomull, med en delikat passform. Passer like fint til julemorgen, som en sommermorgen på hytta.

Pysjsett
Pysj dame
6

Morgenkåpe

En delikat morgenkåpe i myk velour slår aldri feil. Perfekt for lange julemorgener, søndager, og ikke minst etter en varm dusj.

Morgenkåpe
Agathe Morgenkåpe
7

Tøfler

Myke, varme og klassiske tøfler i sauseskinn fra Jean Paul som sørger for at du holder varmen på beina i vinter. En gave som passer til alle og er perfekt for den som har alt.

Tøfler
Tøfler Jean Paul
Shop

Julegaver til henne