Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Årets julegensere er her!

Julen står for tur og det er igjen tid for å kle seg i årets morsomste plagg - julegenseren!

Årets julegensere har endelig ankommet butikk. Hos Match finner du et bredt utvalg av morsomme, søte og klassiske julegensere til både herre og dame. Enten du skal på "ugly christmas party", julebord eller kun ønsker å komme i riktig stemning - har vi juleantrekket for deg. 

 

Lekent

Snømann genser

Snømann genseren fra Va Vite er en sikker vinner til årets juleselskap. Kle deg lekent og tradisjonelt i julens farge. Genseren har et morsomt motiv og kan enkelt kombineres med skjørt til fest, og bukse til hverdags.

Snømann genser
Julegenser snømann dame
Søt

Ekorn genser

Den beige ekorn genseren fra Va Vite er perfekt til deg som ønsker en mer tidløs julegenser som kan brukes til flere anledninger utover jul og nyttår. Dette er garantert vår favoritt.

Ekorn genser
Julegenser ekorn dame
Klassisk

Julegenser til han

Trenden har kommet for å bli. Bli festens midtpunkt med årets morsomste julegenser til herre. Finn din favoritt og du er klar for julens festligheter.

Julegenser til han
Julegenser rudolf herre
Trendy

Juleskjorte til han

Ett nytt tilskudd til årets julekolleksjon, og en av våre favoritter, er juleskjorten fra Redford. Juleskjorten er et mer trendy alternativ til julegenseren og kan lett styles både opp og ned. Bruk den til blazer på årets julebord eller under en ensfarget genser.

Juleskjorte herre
SHOP

Dame

Shop

Herre