Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Plaggene vi ønsker oss nå

Det er sesong for strikk, og cardigans!

Man vet det er høst når de lyse sommerkveldene blir kortere, og sommervarmen byttes ut med frisk høst-luft. Men fortvil ikke – sommerplaggene må ikke pakkes bort helt enda.

Florlette plagg som skjørt og kjoler kan beholdes utover høsten ved å bytte ut bare skuldre ut med myk og behagelig strikk i ulike farger og kvaliteter. Lag på lag-trenden gjør det enkelt å beholde varmen selv om temperaturen synker.

Denne høsten er det naturlige fargenyanser og jordtoner som gjelder. Farger som brunt, rust, off-white og oker – tar oss tilbake til en naturlig og ren look – som fint kan Matches med sommerens pasteller. Miks og match mønstre og kvaliteter for å sette sammen din overgangsstil.

1

ARIELLA OMSLAGSKJOLE

Florlette kjoler i høstens it-farger er det perfekte supplementet i enhver høstgarderobe. Bytt ut lyse sommer-pasteller med jordtoner som rust og oker, og knyt på deg en anvendelig omslagskjole over et par hvite bukser eller jeans.

ARIELLA OMSLAGSKJOLE
2

MIRANDA GENSER

Myke strikkegensere og cardigans er et must for å holde på varmen utover høsten. Bruk varme ullgensere over florlette skjørt og kjoler så holder du varmen selv med bare legger.

MIRANDA GENSER
3

SOPHIA JEANS

Er en ny serie Jeans fra Match spesialutviklet for norske kvinner. Buksen kommer i en myk og behagelig bommulls-stretch, som gjør den anvendelig både fest og hverdags. Buksen er høy i livet og kommer i passformene "cropped" og "regular".

SOPHIA JEANS
4

Melina Bluse

En klassisk chiffon bluse er alltid en sikker vinner. Melina blusen fra Va Vite er høstens favoritt med feminine detaljer som volanger og knyting i halsen. Blusen kommer i fargene: blå, hvit og sennepsgul, og kombineres gjerne med sorte bukser og skinnjakke for en tidløs look.

Melina Bluse
SHOP NÅ

SHOP HØSTENS ØNSKELISTE!

KAMPANJETILBUD

2 FOR 399,-

SE OGSÅ

HØSTEN TRENDER

BEIGE TONER, JORDFARGER, PRINT OG MØNSTERMIKS

NY SESONG

BEIGE TONER, JORDFARGER, PRINT OG MØNSTERMIKS