Gå til innhold

Plaggene vi ønsker oss nå

Det er sesong for strikk, og cardigans!

Man vet det er høst når de lyse sommerkveldene blir kortere, og sommervarmen byttes ut med frisk høst-luft. Men fortvil ikke – sommerplaggene må ikke pakkes bort helt enda.

Florlette plagg som skjørt og kjoler kan beholdes utover høsten ved å bytte ut bare skuldre ut med myk og behagelig strikk i ulike farger og kvaliteter. Lag på lag-trenden gjør det enkelt å beholde varmen selv om temperaturen synker.

Denne høsten er det naturlige fargenyanser og jordtoner som gjelder. Farger som brunt, rust, off-white og oker – tar oss tilbake til en naturlig og ren look – som fint kan Matches med sommerens pasteller. Miks og match mønstre og kvaliteter for å sette sammen din overgangsstil. Se våre favoritter fra Jean Paul under.

1

ROSIE KJOLE

Denimkjoler er det perfekte supplementet i enhver høstgarderobe. Bytt ut lyse sommer-pasteller med denim, og knyt på deg en anvendelig kjole over et par hvite bukser.
ROSIE KJOLE
2

ACELINE STRIKKEGENSER

Myke strikkegensere og cardigans er et must for å holde på varmen utover høsten. Bruk varme ullgensere over florlette skjørt og kjoler så holder du varmen selv med bare legger.
ACELINE STRIKKEGENSER
3

INE HIGHWAIST JEANS

Buksen kommer i en myk og behagelig bommulls-stretch, som gjør den anvendelig både fest og hverdags. Buksen er høy i livet og kommer i passformene regular, flare og slim.
INE HIGHWAIST JEANS
4

DANIELLE KJOLE

En klassisk skjortekjole er alltid en sikker vinner. Marielle kjole er høstens favoritt med feminine striper og knyting i midjen.
DANIELLE KJOLE
HØSTENS ØNSKELISTE

FRA JEAN PAUL

KAMPANJETILBUD

2 FOR 299,- / 399,-

SE OGSÅ

HØSTEN TRENDER

BEIGE TONER, JORDFARGER, PRINT OG MØNSTERMIKS

NY SESONG

BEIGE TONER, JORDFARGER, PRINT OG MØNSTERMIKS