Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sesongens strikk

Del:

Gå ny sesong i møte med våre populære strikkegensere

Vi pakker oss inn i myke, varme og delikate strikkeplagg, mens vi venter på våren. Heldigvis er strikkegenseren et av de hotteste plaggene for denne sesongen. Den klassiske strikkegenseren er både stilsikker og et tidløst plagg som kan brukes til de fleste anledninger med rett tilbehør. Vi styler årets strikk med kule jeans, skinnbukser, skjørt og ankelboots.

En sikker vinner i garderoben er denne oversized flettemønstrede genseren fra Marie Philippe. En klassisk genser med innsvinget midje, som gjør at den enkelt kan kombineres til skjørt.

Den hullstrikkede genseren fra Va Vite har lenge vært en stor trend. Tenk lag-på-lag og style med en hvit skjorte under. Dra gjerne ermene opp, og la skjorten gjerne være lengere enn selve genseren.

Vi får aldri nok av tidløse pullover gensere som går til det meste i garderoben. En genser som kan redde enhver kleskrise, eller slenge seg ned på sofaen med. Kombiner genseren til en stram bukse for å balansere antrekket.

Har du mange enkle basegensere i garderoben, bør du se etter en kul genser som har det lille ekstra. Det kan være alt fra detaljer, farger eller struktur i garnet.

SHOP

Utvalgte strikkeplagg til dame