Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sesongens strikk

Gå ny sesong i møte med våre populære strikkegensere

Strikkegenseren er et av de hotteste plaggene denne sesongen. Den klassiske strikkegenseren er både stilsikker og et tidløst plagg som kan brukes hele året. Vi styler årets strikk med kule jeans, chinos, skinnbukser, skjørt og sesongens stilsikre sneakers fra Jean Paul. 

 

1.

CARDIGAN

En sikker vinner i garderoben denne våren er denne cardiganen fra Donna. En klassisk cardigan i eksklusiv ullblanding som enkelt kan styles til både skjørt og jeans.

CARDIGAN
MIRANDA CARDIGAN
2.

BASEGENSER

Vi får aldri nok av tidløse basegensere som går til det meste i garderoben. En genser som kan brukes under andre plagg, eller slenge seg ned på sofaen med.

BASEGENSER
LUCILLA GENSER
3.

HULLSTRIKKET

Den hullstrikkede genseren fra Va Vite har lenge vært en stor trend. Tenk lag-på-lag og style med en hvit skjorte under. Dra ermene opp, og la gjerne skjorten være lengere enn selve genseren.

HULLSTRIKKET
CELESTINE GENSER
4.

DET LILLE EKSTRA

Har du mange basegensere i garderoben, bør du se etter en kul genser som har det lille ekstra. Det kan være alt fra detaljer, farger eller struktur i garnet. Vi har lagt vår elsk på denne fra Donna. En genser som kan redde enhver kleskrise, ved å enkelt sprite opp antrekket.

DET LILLE EKSTRA
MEADOW GENSER
SHOP

VÅRE FAVORITTER

SHOP

UTVALGTE CARDIGANS

SHOP

UTVALGTE STRIKKEGENSERE

SHOP

UTVALGTE BASEGENSERE