Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Kledd for fest

Slik blir du klar til festsesongen

Julebordsesongen er i gang og det er på tide å finne frem finstasen, eller kanskje unne seg en ny kjole. Er du på jakt etter den ultimate festkjolen har Match akkurat det du ser etter. Vi har plukket ut noen av sesongens favoritter med alt fra paljetter til den klassiske, lille sorte.

På vinteren er det mørkt og vi kan kjøre på med det lille ekstra for å live opp stemningen på julefesten. Velg høye hæler og en frisk farge på leppene. Kjolene kan enkelt styles til julebordet i tillegg til nyttårsfesten.

Favoritter

Utvalgte festkjoler

Glitter

Det lille ekstra

Paljetter og glitter er aldri feil på denne tiden av året. Det er din anledning til å skinne, og med nedtonet tilbehør får du en sofistikert, glamorøs og feminin stil. Gå for det lille ekstra og velg en kjole som er utsmykket med skinnende perler.

Print

Feminint og lekent

Denne sesongen kan du leke deg med forskjellige teksturer og lekre print i flere farger. Elegante blomsterprint løfter antrekket, gir et feminint uttrykk og gjør deg festklar på et blunk. Kombiner blonder og fløyel, eller gå for noe som skinner til julefesten.

Fløyel

Feminint og tidløst

Fløyel og velour er et klassisk materiale som gir et luksuriøs uttrykk. En kjole i fløyel kan være feminin og elegant, eller mer edgy. Den kan lett styles med det rette tilbehøret slik at det passer din stil.

Shop

Utvalgte kjoler