Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sesongens kåper

Gå høsten i møte med kåpene vi har ventet på

Nå er tiden inne for å kle seg i varme, lune og behagelige kåper. Vi kler oss gjerne i lag på lag og kombinerer med ulik struktur, mønster og farger. Den klassiske kåpen er både stilsikker og et tidløst plagg som er like anvendelig til hverdags som til fest.

 

Elegant

Donatella ullkåpe

Ullkåpen fra Donna er elegant og har en feminin passform. Med avtagbar fuskepelskrage kan jakken få to forskjellige utrykk og brukes til flere anledninger.

Donatella ullkåpe
Donatella ullkåpe
Tidløs

Live kåpe

Live kåpen er en tidløs kåpe som kan brukes til alle anledninger. Den kan styles på mange forskjellige måter både ved å knyte midjebeltet bak på ryggen eller rundt livet. Jakken har rene snitt og med ullblanding som gjør at den er svært bruksvennlig og slitesterk.

Live kåpe
Live kåpe
Sporty

Bianca kåpe

Ingen ting er bedre enn å ta på seg store og varme kåper som holder kulden ute. Med denne jakken får du både plass til store gode strikkegensere, samtidig som du ser sporty og trendy ut. Pufferjakken har avtagbar hette og en ledig passform som vil holde deg varm hele sesongen.

Bianca kåpe
Bianca kåpe
Oversized

Caro Kåpe

Teddy jakkene har kommet for å bli, og vil kunne brukes sesong etter sesong. Fasongen er ledig og har et trendy og eksklusivt uttrykk.

Caro Kåpe
Caro Kåpe
Shop kåper

Sesongens kåper til dame