Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Dressguide

Vi hjelper deg å finne den riktige dressen til alle festligheter som venter.

En blå dress er kommersiell, kler de fleste, og kan brukes til de fleste anledninger med det rette tilbehøret. Sort er vår formelle dress som passer til både hverdags, fest og gallaer. Velg en grå dress dersom du ønsker en mer uformell og trendy dress som passer til sommerlige bryllup og jobb.

 

1

Skuldre og nakkekragen

Skuldrene skal ha en naturlig fasong, slik at den ikke bølger seg over skuldrene. Nakkekragen bak på dressen skal ligge naturlig inntil kragen på skjorten.

2

SLAGENE

Pass på at slagene på dressen ligger naturlig over brystet. De skal ikke sprike ut fra kroppen.

3

BLAZEREN

Det skal være mulig å plassere 2-3 fingre mellom magen og den øverste knappen på blazeren når den er lukket. Husk at nederste knapp aldri skal lukkes.

4

JAKKELENGDE

Lengden på jakken skal rekke til mellom håndleddet og midten av tommelen. Husk at skjorten skal være 1-2cm synlig nedenfor ermet på dressjakken.

5

DRESSBUKSEN

Buksen skal sitte på hoftene og man skal ha plass til en finger mellom buksen og midjen. Dressbuksen skal ha et naturlig fall nedover beina. Beltet er ment som pynt og skal ikke holde buksen oppe. Pass på at lommene ligger pent inntil lårene.

Beltet skal alltid matche skoene
6

SLIPS OG TØRKLE

Lengden på slipset: Enden på slipset skal treffe midt på beltespennen. Hankie: Det er kun en regel: Ikke bruk identisk tørkle til slipset, men match gjerne fargene med slipset eller andre nyanser i antrekket.

Shop nå

Dress

Valg av skjorte

SKJORTEGUIDE

VI HJELPER DEG Å VELGE RETT SKJORTE