Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Fra jobb til fest

Vi har samlet noen tips for å enkelt kunne gå rett fra jobb til fest.

Slik blir du festklar

Nå er festsesongen her! Det er ofte mye som skjer, og av og til må man gå rett fra jobb til fest, selskap eller julebord. Da kan det være en fordel å slippe å dra hjem for å skifte klær. Det trenger ikke være vanskelig å gå rett fra jobb til fest. Du kan enkelt dresse opp antrekket hvis du har valgt de rette plaggene som utgangspunkt. Har du noen klassiske og allsidige baseplagg i garderoben er du klar til en hver anledning. Kombinasjonen av stilige sko og tilbehør er ofte avgjørende for å løfte hele antrekket på en enkel måte.

Gå fra jobb til fest

Er jobbantrekket ditt en mørk jeans med en enkel bluse eller skjorte, og blazer eller cardigan, kan du for eksempel bytte ut jeansen med et lekkert skjørt. Eller bytt ut jakken til en med litt ekstra glitter. Vil du beholde jeansen kan du bytte ut overdelen til en partytopp.

Kanskje er favorittantrekket ditt en kjole som passer til både jobb og fest? For å dresse ned en kjole på dagtid kombinerer du den med en strikket cardigan og en tett strømpebukse. Ta av cardiganen på kvelden, bytt til en tynn strømpebukse og kombiner kjolen med en liten clutch og høye hæler. På en-to-tre er du klar til festen!

Antrekk til fest for dame

Tilbehøret er ofte viktigst

Sko og tilbehør setter alltid prikken på i-en og løfter fort hele antrekket. Velger du høye hæler og detaljer i glitter får du straks et mer pyntet uttrykk. Det trenger ikke være komplisert. Gå for et par store øredobber eller et statementsmykke for å gå fra det nøytrale jobbantrekket til det glitrende festantrekket til julebordet.

Skoen er prikken over i-en

Ikke glem sminken

Ofte skal det heller ikke så mye til for å bli festklar. Frisk opp sminken etter en dag på jobb, sett opp håret eller slipp det løs, sleng på en rød, fresh leppestift og du er klar for fest.

Har du mulighet kan du skifte hele antrekket og la dagsantrekket ligge igjen på jobben.

Favoritter

Utvalgte antrekk

1

Kjolen

En enkel, elegant kjole kan dresses ned på jobb og passer perfekt på fest. Med et par stilige sko løfter du antrekket.

Kjolen
Kjole til dame
2

Partytopp

Bytt ut skjorten til en sort partytopp med lekre detaljer. Ofte skal det ikke mer til.

Partytopp
Topp til dame
3

Matchende

Et tidløst sett med diskré detaljer fungerer like fint til jobb som fest. Glitteret gir det et ekstra løft.

Matchende
Sett til dame
Shop nå

Utvalgte festfavoritter