Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Leroy Bukse 5-pocket

Kvalitetsbukse med normal benvidde og lett innsving fra kneet og ned. Modellen har normal livhøyde og romslig setepassform. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse 3132. Mer

Velg farge
Brun: Honey Mustard Brun: Honey Mustard (Utsolgt) Grønn: Tarmac Grønn: Tarmac
999,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
31
32
33
34
36
38
Varen er utsolgt i nettbutikk.
 • Tilgjengelig i butikk

 • Kvalitetsbukse med normal benvidde og lett innsving fra kneet og ned. Modellen har normal livhøyde og romslig setepassform. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse 3132.

  Materialer: 98% bomull og 2% spandex
  Fargekode: AEG
  Artikkelnummer: 7228450

  Normal maskinvask maks 40º

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.