Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Leroy Legend Jeans

Delikat bukse i mørk vask med slitasjeeffekter og noe stretch. Modellen har normal benvidde med lett innsving fra kneet og ned. Normal livhøyde og romslig setepassform. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse 3232. Mer

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
1 199,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38
40
 • Delikat bukse i mørk vask med slitasjeeffekter og noe stretch. Modellen har normal benvidde med lett innsving fra kneet og ned. Normal livhøyde og romslig setepassform. Modellen er 185 cm høy og har på seg størrelse 3232.

  Materialer: 98% bomull og 2% elastan
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7210213

  Normal maskinvask maks 40º

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.