Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Portland Comfort Blk.Blk.Stretch Jeans

Klassisk 5-lommers jeans med et nedtonet vasket uttrykk for de fleste anledninger. Buksen har nøytrale detaljer og sort logobadge i livet bak. Passform: Normal setevidde, livhøyde og smale ben som passer de som vil ha en smalere silhuett. Kvalitet: 11,75 OZ sort denim med komfortabel elastisitet. Vask: Sort grunnfarge i en lettvasket prosess. Mer

Velg farge
Blå: Garmentwashed Blå: Garmentwashed
599,- før 799,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
27
28
29
30
31
32
33
34
36
38
40
42
44
46
48
50
 • Klassisk 5-lommers jeans med et nedtonet vasket uttrykk for de fleste anledninger. Buksen har nøytrale detaljer og sort logobadge i livet bak. Passform: Normal setevidde, livhøyde og smale ben som passer de som vil ha en smalere silhuett. Kvalitet: 11,75 OZ sort denim med komfortabel elastisitet. Vask: Sort grunnfarge i en lettvasket prosess.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: D03
  Artikkelnummer: 7239517

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.