Gå til innhold
KundeklubbKundeserviceFinn butikk
Rask levering Gratis retur 30 dagers retur

Fri frakt når du handler over 600,-

Regular Ralph Dk. Comfort

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
999,-
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt over 600,-

Levering på døren

30 dager returrett

Mørk blå 5-lommers jeans med et lett steinvasket uttrykk og slitasjeeffekter i front og bak. Dette produktet er laget med organisk dyrket bomull. Plagget har beige sømmer, beige logobadge i livet bak og ton-i-ton detaljer. Passer for de som ønsker en komfortabel bukse med god elastisitet. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og rette ben med en avslappet trendy silhuett. Materiale: 12 OZ mørk blå indigo denim i en blanding av konvensjonell og organisk dyrket bomull, med god elastisitet. Les mer

  • Ikke på lager i Matchbutikker
Mer info

Mer info

Mørk blå 5-lommers jeans med et lett steinvasket uttrykk og slitasjeeffekter i front og bak. Dette produktet er laget med organisk dyrket bomull. Plagget har beige sømmer, beige logobadge i livet bak og ton-i-ton detaljer. Passer for de som ønsker en komfortabel bukse med god elastisitet. Passform: Ledig setevidde, normal livhøyde og rette ben med en avslappet trendy silhuett. Materiale: 12 OZ mørk blå indigo denim i en blanding av konvensjonell og organisk dyrket bomull, med god elastisitet.

Materialer: 79% bomull, 20% organisk bomull, 1% elastan
Fargekode: D06
Artikkelnummer: 7248223

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

Match tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

Levering på døren koster 89,- (fri frakt over 600,-)

Hent i butikk tar 2 - 4 virkedager og er gratis.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen.

Hvis ordren ikke er hentet etter 7 dager blir den automatisk returnert til vårt lager. Ønsker du å utsette fristen med nye 7 dager kan du gjøre dette gratis på my.postnord.no PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt kundeservice  for å avtale ny ordreutsendelse.

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler