Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Sanford bukse

5 lommers bukse i børstet bomullsblanding med stretch og lett struktur i stoffet. Buksen har normal passform og livhøyde. Rette ben. Fottvidden nederst er 38 cm i str 33 Mer

Velg farge
Blå: Navy Blå: Navy
399,- før 799,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36
38
 • 5 lommers bukse i børstet bomullsblanding med stretch og lett struktur i stoffet. Buksen har normal passform og livhøyde. Rette ben. Fottvidden nederst er 38 cm i str 33

  Materialer: 76% bomull, 22% polyester og 2% spandex
  Fargekode: EMU
  Artikkelnummer: 7234123

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.