Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Slim Steve Jogg Stretch Jeans

Komfortabel 5 lommers jeans i lys vask med moderne slitasje og god stretch. Denimstoffet er strikket og gir ekstra komfort. Normal livhøyde og smale ben. Fotvidde i str 33 er 35 cm. Smal passform, knapp i livet og gylf med glidelås. Mer

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
699,- før 899,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
28
29
30
31
32
33
34
36
38
 • Komfortabel 5 lommers jeans i lys vask med moderne slitasje og god stretch. Denimstoffet er strikket og gir ekstra komfort. Normal livhøyde og smale ben. Fotvidde i str 33 er 35 cm. Smal passform, knapp i livet og gylf med glidelås.

  Materialer: 75% bomull, 23% polyester, 2% elastan
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7235368

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Normal maksinvask maks 30*, vaskes med tilsvarende farger.

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.