Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Banco Grandad

Sporty stripet versjon av den klassiske bestefarstrøyen i myk 100% bomull. Genseren har rund hals med tre knapper langs stolpe, lang erm, små splitter nede i sidene og fine detaljer i nakken og på stolpe. Logobadge på overarm og vevet tricolore flagg i sidesøm nede. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Marshmallow Hvit: Marshmallow
699,-
Velg størrelse:
 • Sporty stripet versjon av den klassiske bestefarstrøyen i myk 100% bomull. Genseren har rund hals med tre knapper langs stolpe, lang erm, små splitter nede i sidene og fine detaljer i nakken og på stolpe. Logobadge på overarm og vevet tricolore flagg i sidesøm nede.

  Materialer: 100% bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7238697

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader (trinn 2 på strykejernet)

  Kan ikke renses. / Tåler ikke kjemisk rensing.

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes hengende. ​​​​​Bruk et tørkestativ eller lignende

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Ved hent i butikk, får du gratis frakt til nærmeste Match-butikk. Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.