Gå til innhold
2-4 dagers levering Gratis retur 14 dagers returrett

Bruno Cardigan

Klassisk og tidløs strukturstrikket cardigan i ren bomull. Cardiganen har høy krage, glidelåslukning med liten skinndetalj og liten logo nede på siden. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L. Mer

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 299,-
Velg størrelse:
 • Klassisk og tidløs strukturstrikket cardigan i ren bomull. Cardiganen har høy krage, glidelåslukning med liten skinndetalj og liten logo nede på siden. Normal passform. Modellen er 190 cm høy og har på seg størrelse L.

  Materialer: 100% Bomull
  Fargekode: EM6
  Artikkelnummer: 7235596

  Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 40º

  Tåler ikke å bli bleket / Tåler ikke bleking. Gjelder for alle kulørte plagg.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader (trinn 1 på strykejernet)

  Tåler ikke å tørkes i tørketrommel. / må ikke tørketromles / Tåler ikke tørketrommel.

  Tørkes liggende. Legg klærne, eventuelt på et håndkle, og la det tørke.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes separat

  Strekkes i fasong

  Match tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.

  Matchfashion.no tilbyr alltid gratis retur. 

  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt Match kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.matchfashion.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.